Sanal numara ile hesap doğrulama gerçekten işe yarıyor mu?
Herkese merhaba, bir süredir sanal numara konusunu araştırıyorum ama kafamda hala soru işaretleri var. Bazı sitelerde hesap açmak için telefon doğrulaması gerekiyor ve kendi numaramı vermek istemiyorum. Hem gizlilik açısından hem de ileride spam almak istemediğim için alternatif arıyorum. Ama internette çok fazla seçenek var ve hangisinin gerçekten işe yaradığını anlamak zor. Özellikle SMS doğrulama kısmı önemli, çünkü çoğu yerde bu aşamada sorun çıkıyor. Daha önce bu tür bir hizmet kullanan varsa, gerçekten işe yarıyor mu ve hangi siteyi önerirsiniz?
4 Views

Ben de başta çok şüpheliydim ama denemeden de olmuyor Birkaç başarısız denemeden sonra şunu kullandım https://www.hottelecom.net/tr/virtual-number-of-turkey.html Buradan aldığım Türkiye numarasıyla farklı sitelerde doğrulama yaptım ve açıkçası gayet sorunsuz çalıştı. SMS’ler hızlı geliyor, beklemek zorunda kalmıyorsun. Ayrıca en önemli avantajı, kendi numaranı paylaşmana gerek kalmaması. Gizlilik açısından büyük rahatlık sağlıyor. Ücretsiz alternatiflerle kıyaslayınca farkı net hissediyorsun çünkü burada sistem daha stabil. İstersen kısa süreli kullan, istersen daha uzun süre devam et, seçenek var. Benim deneyimime göre kesinlikle işe yarıyor.