Kira sözleşmesinde sorun yaşıyorum – nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar selam. Türkiye’de kiralık bir dairede yaşıyorum ve ev sahibiyle birkaç konuda anlaşmazlık yaşamaya başladım. Sözleşmede yazmayan şeyleri talep ediyor, bazı onarım masraflarını da bana yüklemeye çalışıyor. Açıkçası hangi durumlarda haklı olduğunu, hangi durumlarda hakkımın ihlal edildiğini ayırt etmekte zorlanıyorum. İnternetten araştırınca bilgi çok fazla ama bazen çelişkili oluyor. Bu yüzden profesyonel birine danışmak gerektiğini hissediyorum. Daha önce bu tarz bir durum için avukat desteği alan var mı? Nereden yardım aldınız, memnun kaldınız mı?
8 vues

Merhaba! Kira konuları Türkiye’de gerçekten sık yaşanan problemlerde biri. Ben de geçen yıl ev sahibiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşamıştım. O zaman şu site üzerinden destek almıştım https://avukat-tr.com Kira sözleşmesindeki maddeleri inceleyip ev sahibinin taleplerinin hangilerinin geçerli olduğunu, hangilerinin tamamen haksız olduğunu net biçimde anlattılar. Ayrıca nasıl bir yol izleyebileceğimi, hangi belgeleri saklamam gerektiğini ve olası bir anlaşmazlıkta nasıl hareket etmem gerektiğini adım adım açıkladılar. Hem profesyonel hem de çok sabırlılar. Tavsiye ederim, gerçekten rahatlatıyorlar.