Hobi ve Eğitim Sitesi Açmak
Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda çeşitli hobilerle ilgili içerikler üretmeye başladım; örneğin el sanatları, yemek tarifleri ve kısa eğitim videoları. Bu içerikleri paylaşmak için bir site açmak istiyorum. Ama kafam karışık: site hızlı olmalı, kullanıcılar rahat gezebilmeli, görseller ve videolar sorunsuz yüklenmeli. Ayrıca site trafiği arttığında çökme riski olmamalı ve destek ekibi hızlı olmalı. Teknik bilgi fazla değil, bu yüzden kurulumu ve yönetimi kolay olmalı. Sizce böyle bir site için hangi hosting uygun?
6 görüntülenme

Selam! Ben de benzer bir hobi/öğretici site açtım ve ProHoster’ı kullanıyorum. SSD sunucular sayesinde site hızla açılıyor, görseller ve videolar sorunsuz yükleniyor. Başlangıçta shared hosting yeterli oluyor, ama site büyüyünce VPS veya dedicated server’a geçmek mümkün. SSL ve DDoS koruması var, destek ekibi 7/24 ulaşılabilir ve gerçekten çözüm odaklılar. Ayrıca site-builder ve ücretsiz domain sayesinde kurulumu çok kolay, teknik bilgin az olsa bile hiçbir sorun yaşamıyorsun. Eğer hızlı, güvenilir ve kolay yönetilen bir hobi/eğitim sitesi açmak istiyorsan ProHoster ideal bir seçenek.