top of page

Genel Tartışmalar

Herkese Açık·14 üye

İşten sonra kafa dağıtmak için oynanabilecek zamansız nişancı oyunları

Herkese iyi çalışmalar dilerim. Bütün gün ekran karşısında yoğun tempoda çalıştıktan sonra akşam eve gelince kafayı tamamen boşaltacak, karmaşık hikayeleri olmayan ama rekabet barındıran bir şeyler arıyorum. Modern rekabetçi oyunlar bazen insanı daha çok sinirlendiriyor, o yüzden eskimeyen bir klasiğe dönmek en mantıklısı gibi geliyor. Araştırırken https://counter-strike-download.net/tr/ web adresini gördüm, burada sunulan Counter-Strike dosyaları günümüz sistemleriyle tam uyumlu çalışıyor mu, tecrübe eden var mı?

4 görüntülenme
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
4 gün önce

Merhabalar hocam, günün yorgunluğunu atmak için en doğru yöntemi seçmişsin valla. O tarz karmaşık yapımlar insanı dinlendirmek yerine daha çok geriyor, oysa bahsettiğin saf nişancı klasiği tam bir stres atma aracıdır. Paylaştığın platformdaki kurulum paketleri son derece özenle hazırlandığı için yeni nesil işletim sistemlerinde bile en ufak bir hata vermeden tıkır tıkır çalışıyor. Hiçbir kasma donma yaşamadan doğrudan haritalara girip eski refleksleri konuşturabilirsin, kafanı dağıtmak birebir gelecek!

Abonelik Formu

Gönderdiğiniz için teşekkür ederiz!

05325615705

Açık Adres : Cevizli Mahallesi Toros Caddesi No: 30/9 Maltepe / İstanbul /  Türkiye

• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2023, Koleksiyon Dragos tarafından Wix.com ile kurulmuştur.

bottom of page